25 Eylül 2022

Erdoğan’ın kafasındaki isim!

İktidar, bir yandan ekonomik darboğaz içerisine soktuğu ülke için bir çıkış yolu bulmaya çalışıyor, bir yandan da önümüzdeki yıl yapılacak seçimlere hazırlanıyor.

12 Eylül 2022

Ekonomik sıkıntı eğitimi de vurdu

Ekonomide yaşanılan sıkıntılar, 19 milyon öğrencinin 1,3 milyon eğitimcinin başladığı 2022-2023 eğitim yılını da etkiledi. Öğrenci servis ücretlerine ortalama yüzde 30’lar seviyesinde artış yapılmasına karşın, servis sahiplerinin velilere ayrıca yüzde 30 seviyesinde bir artışla taşıma teklifi yaptığı belirlendi.

09 Eylül 2022

Akaryakıt kaçakçılığının ceza oranları tartışma yarattı

Ankara kulislerinde akaryakıt kaçakçılığı konusunda inceleme geçiren dağıtım şirketleri ve istasyonların bir kısmının lisanslarının iptali ile ilgili kulağımıza gelen bilgileri Akaryakıtta naylon fatura kullananlara af mı gelecek? başlığı ile gündeme getirdik. Ardından gün boyu sosyal medya hesaplarımıza kendilerinin mağdur olduğunu dile getiren kişiler oldu.

07 Eylül 2022

Akaryakıtta naylon fatura kullananlara af mı gelecek?


Bir 8-10 günlük tatil ve akraba ziyaretlerinin ardından Ankara kulislerine kulak kabarttığımızda ‘af, af, af’ sesleriyle irkildik. Ama bu öyle ‘kader mahkumlarına af’ sesleri değildi.